Miltų
20 gramų mielių
žiupsnelio druskos
dviejų šaukštelių cukraus
300 ml pieno
200 gramų lašinukų
šaukšto kmynų
vieno kiaušinio
pipirų
- Pieną pašildyti, suberti druską, cukrų, išmaišyti mieles, užberti storu sluoksniu miltų ir palaikyti šiltai apie pusvalandį
- Kai tešla ims putoti, pridėti daugiau miltų, išminkyti ir palaikyti dar apie valandą šiltai.
- Lašinukus smulkiai supjaustyti, įberti kmynų, pipirų, pusę kiaušinio. Likusią panaudoti aptepti bandelėms
- Tešlą dar paminkome, imame po gabaliuką, padarome blynelį, įdedame įdaro ir dedame siūle į apačią.
- Skardą šiek tiek pabarstome miltais.
- Kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol pagels (apie pusvalandį ar šiek tiek daugiau)
- skanaujame.
Aptikta čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą