~100 gramų miltų
125 gramų sviesto
1 didelio kiaušinio
100 gramų cukraus (naudojau rudąjį)
vieno šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
50 gramų balto šokolado
1 citrinos ir 1 apelsino žievelės
25 gramų avižinių dribsnių
- Kiaušinį išsukti su kambario temperatūros sviestu ir cukrumi.
- Suberti sijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir avižiniais dribsniais.
- Suberti kapotą šokoladą ir tarkuotas žieveles.
- Sudėti į maišelį, suformuoti dešrą ir pusvalandį palaikyti šaldyklyje
- Išėmus supjaustyti vieno cm storio riekelėmis, išdėlioti skardoje.
- Kepti 190 laipsnių temperatūroje apie dešimt minučių.
Laisvai interpretuota pagal Jamie Oliverio receptą iš knygos "Oliverio ministerija"
Ragavau, patiko:)
AtsakytiPanaikintiDžiugu girdėti :)
AtsakytiPanaikintiaciu!
AtsakytiPanaikinti