2012 m. kovo 7 d., trečiadienis

Vištienos ir makaronų apkepas

Reikės:
400 gramų makaronų
700 gramų vištienos
300 gramų lydyto sūrio
200 neriebios grietinės (arba grietinėlės)
provanso žolelių 
druskos 
pipirų
keturių skiltelių česnako.

  • Makaronus išverdame.
  • Vištieną supjaustome gabaliukais ir pakepiname.
  • Vištienai baigiant kepti, sudedame pievagrybius ir pakepiname, kol jie suminkštėja
  • Makaronus nusunkiame, sudedame vištieną su pievagrybiais, grietinę, griežinėliais supjaustytus česnakus, 2/3  tarkuoto sūrio.
  • Pagardiname prieskoniais.
  • Sudedame į šiek tiek sviestu ar aliejumi pateptą skardą
  • Kepame apie pusvalandį 200 laipsnių temperatūroje. 
  • Baigiant kepti, užbarstome likusį sūrį. 

1 komentaras: