Reikia:
Dviejų puodelių miltų
Pusės puodelio apelsinų sulčių
Dviejų šaukštų tarkuotos apelsino žievelės
Pusės puodelio jogurto be priedų
Trijų kiaušinių
dviejų šaukštelių kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
puodelio cukraus
šaukštelio vanilinio cukraus
3/4 puodelio kambario temperatūros sviesto (arba aliejaus)
- Sviestą išmaišome su cukrumi.
- Supilame jogurtą, sudedame kiaušinius, apelsino žievelę, vanilinį cukrų ir sultis.
- Supilame sijotus miltus su kepimo milteliais.
- Išmaišome ir supilame į skardą, pateptą riebalais.
- Kepame 180 laipsnių temperatūroje ~50 minučių ar kol patikrinus mediniu krapštuku tešla prie jo nebelimpa.
- Taip, viskas taip paprasta.
- Skanaujame su kuo tik sugalvojame
Adaptuota iš čia.
Atrodo gundanciai,bet tik neaisku kokie gi tie puodeliai
AtsakytiPanaikintiAš naudojau 250 ml talpos stiklinę:)
AtsakytiPanaikintiAciu,bandysiu :)
AtsakytiPanaikinti