Tešlai:
pusės litro vandens
žiupsnelio druskos
ir miltų tiek, kad suminkyta tešla neliptų prie rankų.
Dar reikia:
500 gramų faršo
1 kiaušinio
trijų morkų
vieno nemažo svogūno
kelių skiltelių česnako
paprikos
vieno kubelio sultinio
pipirų ir kitų prieskonių
- Į faršą įmušame kiaušinį, įdedame druskos, pipirų.
- Suminkome tešlą, plonai iškočiojame ant stalo.
- Ją padengiame faršo sluoksniu, susukame ir supjaustome gabaliukais aštriu peiliu.
- Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome pusžiedžiais, o česnakus - susmulkiname.
- Pakepiname morkas su svogūnais, sudedame česnakus ir papriką, supjaustytą gabaliukais.
- Tada sudedame į puodą ir patroškiname užpylę sultiniu apie 20 minučių.
- Šiek tiek sultinio dar pasilikite, jo gali prireikti, jei sudėjus koldūnus jie nebūtų pakankamai apsemti.
- Koldūnus apkepiname keptuvėje, kol šiek tiek paskrunda, ir tada sudėję į puodą kartu su daržovėmis, patroškiname mažiausiai pusvalandį.
- Labai tinka skanauti su grietine.
- Ir vienus.
- Nes labai skanu.
Keliems čia žmonėms receptukas?
AtsakytiPanaikintiKeturi žmonės manau sočiai pavalgys:)
AtsakytiPanaikintilabai gerai
AtsakytiPanaikinti