- 150 gr sviesto
- 500 gramų varškės (aš naudojau šiek tiek daugiau)
- 100 gr šokolado
- du- trys pakeliai sausainių (tokių receptų čempionė yra Selga)
- du šaukštai grietinėlės
Kambario temperatūros sviestą ištrinti su varške ir grietinėle. Labai tiktų šiek tiek pertrinti su blenderiu. Sudėti sutrupintus sausainius (aš dalį jų pamaliau, o dalį palikau stambokais trupinukais), įtarkuoti šokolado, galima taip pat įberti stambesnių trupinukų, įpilti du šaukštelius brendžio. Sukrėsti į norimą formą ir palikti šešioms valandoms, ar dar geriau - per naktį.
Skanaus!
P.S. Originaliame recepte nerašo apie cukrų, bet aš visgi įdėjau porą šaukštų. Nepamaišė.
puikiai!
AtsakytiPanaikintidarbas anglijoje | darbas užsienyje | plastikiniai langai | Kvepalai | automobiliu nuoma kaune