2013 m. liepos 22 d., pirmadienis

Keptų baklažanų ir tuno salotos

Man turiu prisipažinti baklažanai yra tooookios gražios daržovės, kad aš per akcijas prisiperku jų ir po to galvoju kur visą tą gėrį suvartoti. Šitą receptą sugalvojau pati, iš dalykų, kuriuos turėjau šaldytuve, bet buvo labai skanu, todėl rekomenduoju.

Reikės
Vieno baklažano
vieno indelio tuno (savo sultyse)
dviejų pomidorų
minkšto avokado
mėlyno svogūno (nebūtinai)
prieskonių
alyvuogių aliejaus
šlakelio citrinos

baklažanus supjaustome plonais griežinėliais, apšlakstome aliejumi ir prieskoniais, druska, pamaišome ir kepame ant folijos orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai apskrus. Leidžiame atvėsti, tada susipjaustome ir sumakaluojame su likusiais produktais, apšlakstome citrina, pabarstome prieskoniais ir skanaujame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą